Wie ben ik

Michel Boekestijn, aangenaam. Ik ben eigenaar van Boekestijn Administratiekantoor in De Lier.
Ik ben geboren en getogen in De Lier en ik woon en werk daar nog steeds.
Naast mijn werk ben ik de trotse vader van twee kinderen en kun je me vinden op de tennisbaan van ’t Loo of langs het korfbalveld of voetbalveld.

Ik heb een brede interesse in vernieuwing, zaken slimmer en sneller organiseren, zodat er meer tijd over blijft voor andere zaken. Alles wat een computer regelt hoef ik zelf niet te doen, zo heb ik meer tijd om te genieten van een heerlijk gerecht, een lekker drankje of van mijn kinderen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Graag verbind ik uw administratie aan de juiste programma’s en de juiste werkwijze!
Neem gerust contact met mij op!

Michel Boekestijn, 06 103 515 54 of info@michelboekestijn.nl